Colectare deşeuri

11892132_684659611636205_6298722166088514491_nSC G.O.A. SA desfăşoară activitatea de colectare a deşeurilor menajele în oraşul Avrig, localităţile aparţinătoare, dar şi comunele membre ADI ECO Avrig (Turnu Roșu, Cârța, Cârțișoara, Porumbacu și Racoviţa), în baza unui grafic clar stabilit.
În oraşul Avrig, colectarea deşeurilor menajere se face zilnic, pentru populaţia ce locuieşte în zona centrală, pe o platformă betonată şi împrejmuită din vecinătatea acestora, pusăm de dispoziţie de Primăria Oraşului Avrig, iar în zona sticla, pe un amplasament pus la dispoziţie tot de primărie, nebetonat şi neîmprejmuit. (conform legii obligaţia de a împrejmui şi a betona revine beneficiarului, Primărie). Pentru locuitorii de la case, colectarea se face în baza unui grafic săptămânal (luni-vineri), oraşul Avrig fiind împărţit în patru sectoare. De asemnea, în fiecare zi de miercuri se colectează deeurile reciclabile (plastic, carton, doze), etc.
Lunea și vinerea se colectează deșeurile pe Valea Avrigului.
Colectarea se face zilnic între orele 7 şi 15.

Activitatea de colectare în Mârşa se face zilnic (luni- sâmbătă) de pe patru platforme puse la dispoziţie de Primăria oraşului Avrig.

În localităţile aparţinătoare oraşului Avrig (Bradu, Săcădate, Glâmboaca), colectarea se face în fiecare zi de miercuri, între orele 7 şi 15.

Colectare deşeurilor din comunele membre ADI ECO Avrig (Turnu Roșu, Cârța, Cârțișoara, Porumbacu și Racoviţa), se face în baza unui grafic bisăptămânal, din fiecare localitate.